Uni

Runoilija Merina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.5.2003
Viimeksi paikalla: 23.10.2021 12:47

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
27.3.1990

 

Minä näin unta,
jossa sinä lähdit,
jättäen minut yksin.

Sinulle tuli puhelu,
jossa kerrottiin se surun uutinen.

Minä olin kuollut lähtösi jälkeen.
En tiedä miten, mutta kuollut kuitenkin.

Näit siis minut viimeistä kertaa hengissä,
sait siis viimeisen halauksen,
ja viimeisen kyyneleen minulta.

Siinä unessa,
katselin sua enkelinä.

Katseellani seurasin ja ohjasin sua.
Hautajaisissani katsoin itkevää perhettäni,
ja sinun perhettäsi.

Tulin uneesi vielä sanomaan,
kuinka hyvä minun on ollakkaan.
Pyysin anteeksi sitä,
kuinka sinulle huusin.

Sitten haihduin pois,
jätin teidän sydämeen tyhjän aukon.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot