rakastan!

Runoilija Merina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.5.2003
Viimeksi paikalla: 23.10.2021 12:47

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
27.3.1990

 

Tämä huone hiljainen,
sanoja kuule en.

Kaikki katoaa,
alleen tallataan.
Sano minulle,
ettet katoa luoltani.

Lupaa minulle,
että yksin jätä et.

Ilman sinua,
ei löydy valoa.
Olet niin rakas minulle.

Kävelen ulkona,
minulla on kylmä.
Kyynel valuu poskelle,
onko tämän suhteen pakko loppua.

Koitetaanko vielä,
vai ymmärretäänkö kumpikin,
ettei tästä tulekkaan mitään.

En halua jättää,
haluan vain jäädä luoksesi lämpimään.

Älä jätä minua,
sillä tarvitsen ja rakastan sinua!

Selite: 
:(
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot