Vaikka näin toisin

Runoilija e2ac1a62e2a0ceb5171b68360bf87e3a

Vaikka näin toisin
ikkunassa ulkomaailman
ja tunsin tuskaa syvää

     Kuin halvaus, joka viiltää
se ei pidätä minua enää.

Olen kohdannut pelon
silmästä silmään
elänyt läpi vihan
pistävän ja katkeran

      Nyt voin vihdoin
tuntea uuden alun
onnen, rakastavan.

Pelko pääsee irti
     Se oli täällä
mutta annan sen mennä
elämä jatkuu siksi.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Rivi riviltä valoisammaksi muuttuva kasvutarina.
Joskus kannattaa antaa periksi ja aloittaa alusta.
 

Käyttäjän kaikki runot