Onnellinen

Runoilija e2ac1a62e2a0ceb5171b68360bf87e3a

Ei ollut mitään syytä
piinata ja vaatia
Oli oikeus vain olla,
hiljaisuutta kuunnella

Kesäyön tuuli kasvoilla
tai saavutettu voitto
Näistä pysyvämpi
on aina se rakkaampi

Eikä rakkaus vaadi
olemaan vielä parempi
Se antaa luvan
olla onnellinen
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Onnellisuutta ja rakkautta kaikki tarvitsevat <3
Niinpä :)
Viimeinen säe sanoo kaiken, toimisi yksinäänkin, ihmeellisen hienosti sanottu.
Kiitos!
 

Käyttäjän kaikki runot