Anna suudelmalle aikaa

Runoilija e2ac1a62e2a0ceb5171b68360bf87e3a

Anna suudelmalle aikaa
sillä siinä kiteytyy
tiiviiksi syliksi
kahden toisilleen tärkeimmän
yhtenevät kosketukset
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kauniilla tavalla ajateltu asia, joka sopii muistaa.
 

Käyttäjän kaikki runot