Aikuisen mitta

Runoilija e2ac1a62e2a0ceb5171b68360bf87e3a

Toisella oli iloinen mieli
ja toinen oli keskenkasvuinen
Näiden pienten erojen väliin
rakennettiin unelma yhteinen
Tuulesta huolimatta se kesti
kunnes toinen toista haavoitti
Eivät enää riittäneet kauniit sanat
oli löydettävä onnen rajat
Katsoivat kumpikin peilistä
näkyikö siellä liiaksi eilistä
Oliko annettu ohjat pelkuruudelle
eikä aikuisen mittaiselle ihmiselle?


 

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Joskus täytyy aikuistua, se ei tapahdu hetkessä.
Näin se on
 

Käyttäjän kaikki runot