Vihan voima

Runoilija e2ac1a62e2a0ceb5171b68360bf87e3a

Pyydä mua kirjoittamaan rakkaudesta
lempeästi valosta, myötätuntoisuudesta
niin mä näytän sulle kipeimmät pelkosi
koska sieltä löytyy se sun todellisuutesi
Ei elämä ole haavojen nuolemista
se on omien varjojen kohtaamista
Ei susta tule sen parempaa ihmistä
ei ikinä, kuin se mitä sun heikkoutesi ovat
Niin itsekeskeinen ja virheellinen sä olet
Älä kuuntele linnunlaulua ja ajattele kauniita
jos sun jokainen päiväsi täyttyy katkeruudella
Miksi yrittäisit paketoida sun vahvinta voimaasi,
sitä ainoaa, jolla voisit muuttaa elämääsi?
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Vihassa todellakin on hirmuisesti voimaa, kuin ukkosessa vaikeasti hallittavaa, sen jos saa suunnattua oikein voi sillä saada asioita oikein, useinhan vihaa aiheuttaa kun kokee tai näkee vääryyttä.
Minulla harvoin on huonoja päiviä. Anteeksi vielä kerran.
 

Käyttäjän kaikki runot