Sanoja ja tekoja

Runoilija e2ac1a62e2a0ceb5171b68360bf87e3a

Putoilevat sanat
vahingoittavat
ja parantavat

Mutta eivät ne tee
elämästä valmiimpaa
eivät rikkinäistä korjaa

On uskallettava uida
rakastaa ja paeta
toinen syliin kapaloida

Ovet takanamme
sulkeutuvat

        Vielä alussa
on meidän tarinamme
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Aina voi aloittaa alusta, uuden tarinan.
 

Käyttäjän kaikki runot