joiku

Runoilija tinakenkätyttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.11.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Tiedän jotain, joka sankarin roolit romuttaa."
 
Voi, kunpa voisin antaa
kuun ja auringon
sanoa yönpimeydessä:
ne olemassa on!

Niitä tänään et näe sillä
ovat silmäsi sokeat niin
sidottuja suruun syvään
ja
kaipauksen kyyneliin

Voi, kumpa voisin antaa
tuhansia oikeita teitä
ja äärellä vastausten sanoa:
sinä tarvitset enkeleitä

Niitä tänään et näe sillä
sydämesi on niin
sidottu pahuuden pyörään
ja
suuriin valheisiin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Olipahan jälleen vahvaa textiä.
Jälleen loistava runo sinulta.

 

Käyttäjän kaikki runot