Helmi

Runoilija tinakenkätyttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.11.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Tiedän jotain, joka sankarin roolit romuttaa."
 


Olen kadottanut
ja löytänyt
lipunut satamiin ja tienristeyksiin
aina olet ollut ankkurini
aina tienviittani

En koskaan tahdo
kadottaa tätä helmeä
en pientä heijastusta sydämestäni
en ohutta ääntä maailman melskeessä

Sinä olet ainoani
sinä olet toivoni
ja oppaani

portti, josta haluan kulkea läpi
kun aikani on täysi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvä runo

Huh, huh... mitähän tähänkään osaisi sanoa? aivan huikeeta textiä jälleen sinulta!

 

Käyttäjän kaikki runot