uni.

Runoilija tinakenkätyttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.11.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Tiedän jotain, joka sankarin roolit romuttaa."
 

Olet vieläkin pikkuinen 
jota elämä keinuttaa edestakaisin:
yksi kaksi kolme,
tuulet kantavat ja aurinko on lämmin

Ei ole vielä polkuja ei
vaikeita valintoja:
Rakastettu vai unohdettu,
pyöritä elämän pulloa!
Ei mitään sellaista.

Tänään on elämänvalo kirkas
lämmin ja suloinen
kutsuu sinut hiekalaatikolle
jossa linnojen kokoa ei kukaan edes ajattele
kaikki vain vahvistavat omaa ja toisten
tulvien uhatessa

Ei ole vielä sotaa, jota käydään
ensin omassa päässä
ja toisten olohuoneissa
onko minulla oikeutta olla olemassa
ja keneltä sellaista lupaa tulisi hakea?

Keinu hetki huolettomana
yksi kaksi kolme,
aika menee niin että korviin sattuu
sattuu sydämeen ja

kaikkeen tottuu?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Huoh... Miten kaunista!!!
 

Käyttäjän kaikki runot