Pudotus

Runoilija tinakenkätyttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.11.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Tiedän jotain, joka sankarin roolit romuttaa."
 
Niin helppo on onnea pyytää
yksi pieni hippu kerrallaan jos käteeni putoaisi
sen jälkeen minä lakkaisin pyytämästä

En tarvitse pyöreää kuuta
puolikkaan vain
enkä jaksaisi koko aurinkoa
heijastus jos osuisi kämmenelle
olisin onnellinen

Mutta taivaan rikkimenemiseen tarvitaan
yksi verenpunainen vesipisara
puukonisku ja surusoitto
kyynelten valtameri ja loputon itku

Ja minä voisin antaa hippuni
puolikkaan kuun ja koko helvetin auringon
jos saisin

sinut takaisin.
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Huoh... Olipahan taas niin riipaisevan kaunista textiä!
Siis aivan huikee runo!

Kyllä oli kaunis huovutus!

 

Käyttäjän kaikki runot