Sinä tiedät minua paremmin

Runoilija tinakenkätyttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.11.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Tiedän jotain, joka sankarin roolit romuttaa."
 
”Kaikkeen tottuu”
elämä sanoo.
Minä en halua kuulla.

Kaikkeen ei,
ei tarvitse
en suostu.

Pian en enää kuule
elämän sanoja.

Olen niin tuttonut jo.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot