taaksepäin

Runoilija tinakenkätyttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.11.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Tiedän jotain, joka sankarin roolit romuttaa."
 

Minä annoin teidät enkeleille
annan tänäänkin
he kulkevat kanssanne polkua jota
minä en kulkea voinut

Annan teille rakkauteni
tyhjän käteni laitan kaipauksen taskuun
kourallisen siemeniä,
kylvän toivon pienille poluille

Minä kaipaan
ja kutistun
minä kaipaan
ja kasvan suuremmaksi

Ja minä kuljen tätä matkaa
taaksepäin
muistojen hämärässä

teidän sielujenne valon turvin.
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Sinä se osaat mykistää lukian!
Aivan henkeäsalpaavan kaunis runo, jälleen kerran sinulta.
Kirjoitat harvoin, mutta sitäkin kauniimmin.

Vallan hienosti ja monimietteisesti kirjoitat, taitavaa, pidin:)

 

Käyttäjän kaikki runot