Vastalahja

Runoilija tinakenkätyttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.11.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Tiedän jotain, joka sankarin roolit romuttaa."
 

Jos sammutat oman valosi
elämänmatkalla
anna minun kantaa liekkini kunnialla

En halua korviini maailman melankolista huutoa
siitä mitä ei tehty
tai tehtiin mitä ei olisi pitänyt

Kenkäni ovat keveät ja mieleni puhdas
polkuni on auki ja arvaamaton
sydämessäni on kyllä sijaa
mutta monelle kulkijalle ovi on liian ahdas

Se on suuri rehellisille
suuri se on vilpittömille
mutta ahdas kavaluudelle ja kieroudelle

Toivon kyllä että löydät lyhtysi
toivon todella
toivon että löydät rauhasi
mitä muuta minä voisin sinulle toivoa?
Selite: 
omistettu.
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullisen kaunista.

Juurikin näin!
Kaunis on runosi =)

Kaunis runo.

 

Käyttäjän kaikki runot