Mielen harhauttamana

Runoilija Nefi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.3.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Henkinen hippi maaseutukommuunista, jonka nuoruuden muutos heijastuu tämän sivun runoihin. Enää en ole tänne kirjoitellut, lähinnä täällä muistellut, sillä runot ovat paperilla, taivaalla, unelmissa tai ihan vaan hetkessä lausuttuina.
 

Tänä aamuna tuuli kuiskaili korvaani
Luulin sitä jossain hetkessä särkeväksi kivuksi
joka kiusaa minua kuin muiden ongelmat
ja vihloo kuin väärät sanat

Minä virtasin vetenä alas laaksoon
Kaduin vieläkin kuinka olin lähtenyt pakoon
omia sanojani ja tekojani
Katselin niiden vaikutuksia tuskaisessa kehossani

Mikä minä olen muuttumaan,
sanomaan muutoksen sanoja ja tuntemaan Korkeimman
Hymyilemään kiusaukselle ilman että lähtisin sen syövereihin
Mikä minä olen?

Siunattu läheisyytenne minun olemuksessani
ja katson vain lävitsenne, valoon
Minut te toitte tänne oppimaan,
minä loin teidät tänne luomaan

Tanssimme tätä tanssia yhä uudelleen
Mutta mikä on ettemme näe
tätä kuninkaallista palatsiamme
jossa ryömimme lattialla ja roskassa

sen sijaan kuin nousisimme
ja tuntisimme kaiken keveyden?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot