Yöllä päätetyt vaatteet

Runoilija Nefi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.3.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Henkinen hippi maaseutukommuunista, jonka nuoruuden muutos heijastuu tämän sivun runoihin. Enää en ole tänne kirjoitellut, lähinnä täällä muistellut, sillä runot ovat paperilla, taivaalla, unelmissa tai ihan vaan hetkessä lausuttuina.
 

Unessa tuskailin vaatteista,
kunnes minut kannettiin ulos
niin vahvoilla käsivarsilla
etten voinut kuin rakastua

Kuljimme polkuja meditaatioon
polkuja joiden päässä kohtasimme huijareita,
ihmisiä, jotka kertoivat miten tulisi elää,
mutta eivät osanneet itsekään

Rapsuttaessani mustaa kissaa
näen kuinka se juoksee tien yli
mutten enää tunne tarvetta sylkeä
en edes kolmea kertaa olkani yli

Sillä nythän olen jo vapaa
päätinhän sen jo kauan sitten
silloin kun varpaani upposivat hiekkaan jyvä kerrallaan
eikä enää kannata istuttaa porkkanoita

Ja se mies kantaa minua käsivarsillaan
kantaa aina rannalle saakka,
olen niin onnellinen ja yhdessä
etten voi kuin herätessä olla yksi

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot