Takamäki

Runoilija Nefi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.3.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Henkinen hippi maaseutukommuunista, jonka nuoruuden muutos heijastuu tämän sivun runoihin. Enää en ole tänne kirjoitellut, lähinnä täällä muistellut, sillä runot ovat paperilla, taivaalla, unelmissa tai ihan vaan hetkessä lausuttuina.
 

Peili jatkaa tulostamistaan.
Sano sille kuinka olen ollut jo valmis,
seisonut pipo päässä, hikoillut ja valittanut,
mutta se ei ole kuunnellut minua enää.

Surullisinta ehkä lienee sen kiiltävyys,
tai se kuinka erehtyy välillä katsomaan toiseen suuntaan
eikä enää tunnista itseään piposta,
saatika puolukkaa keräävästä mummosta.

Mäntysuopa tunkeutuu kutitellen
kun yritän hiljentää mieltäni,
siirtyessäni kolmiosta käärmeeseen,
matelen maata pitkin taaksepäin.

Näin meidän kesken,
vain tarttuakseni muutamiin tekosyihin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot