Kaikkeus

Runoilija Nefi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.3.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Henkinen hippi maaseutukommuunista, jonka nuoruuden muutos heijastuu tämän sivun runoihin. Enää en ole tänne kirjoitellut, lähinnä täällä muistellut, sillä runot ovat paperilla, taivaalla, unelmissa tai ihan vaan hetkessä lausuttuina.
 

Olet piilossa puissa
jotka ovat metsiä,
pitkäkoipisissa,
jotka piiloutuvat kaarnan taakse.

Ja minussa, jolle tuli kiire luoksesi.
Halusin juosta näkemään
kun putoat kristallina maahan,
heijastaen kaiken
ylösalaisin.

Lennät ihan viereeni
ja saat minut nauramaan
Irvistävistä puista pensaisiin ja takaisin.

Salaa minulta värjäät
sammalia, taivaanrantaa, ladonseiniä

Mutta kun piiloudun puun alle
sen nähdäkseni
saat minut hehkumaan rakkaudesta

Lopulta pysähdyn katsomaan itseäni lammikosta
Mutta näenkin vain sinut

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

usko rakkauteen

 

Käyttäjän kaikki runot