Kuka sammutti Auringon?

Runoilija Nefi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.3.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Henkinen hippi maaseutukommuunista, jonka nuoruuden muutos heijastuu tämän sivun runoihin. Enää en ole tänne kirjoitellut, lähinnä täällä muistellut, sillä runot ovat paperilla, taivaalla, unelmissa tai ihan vaan hetkessä lausuttuina.
 

Kuka sammutti Auringon
kun yö hiljaa lipui
vasten aaltojen jäätynyttä pintaa
tehden väreitä hiekan pohjalla

Hän nyki hamettaan alaspäin
ujostellen kuiski tavoistaan
katsoi kulmien alta ja huomasi
En ole yksin, olen onneton

Lähdimme etsimään
kivien alta, mättäältä
puiden takaa, taivaalta
kallion päältä, juurista

Ei löydy, ei löydy!
itki hahmo onneton
kunnes uneen vaipui ja hyräilin
Unessaan mutisi, huusi, kieri

ANNA SE TAKAISIN!

Kultaseni, vavahdin,
aamu nousee aikaisin,
laulan laulun unien,
huomenna se saapuu takaisin.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot