Mamma rakkautta vajaa

Runoilija Nefi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.3.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Henkinen hippi maaseutukommuunista, jonka nuoruuden muutos heijastuu tämän sivun runoihin. Enää en ole tänne kirjoitellut, lähinnä täällä muistellut, sillä runot ovat paperilla, taivaalla, unelmissa tai ihan vaan hetkessä lausuttuina.
 

Katseeni kohotessa rakentui
se hetki ja sen unelma
kaipaus, mutten tiennyt mitä
tunne, joka saapui sanomatta.

En osannut valmistaa rakkautta
uunipellillistä enempää,
hyvää, he kehuivat,
muumimammaksi sanoivat.

Kuka tahtoo tädin jota rakastaa,
pyöreän, halattavan, mukavan,
ilman suudelmia, läheisyyttä
niskan kutitusta tai yhteisiä unelmia.

Kerroin nimen, kerroin unelman,
ei ole meidän yhteinen.
Löydänkö kun en etsi,
pidän mieltäni aloillaan, sillä en saa mennä.

Itken keijujen tomua,
kuusien alla olevan sammaleen päällä.
Yksinäisyys hiipi vastaani,
mörön lailla möristen.

Koska kehrään taas?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot