Rakkauslaulu

Runoilija Nefi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.3.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Henkinen hippi maaseutukommuunista, jonka nuoruuden muutos heijastuu tämän sivun runoihin. Enää en ole tänne kirjoitellut, lähinnä täällä muistellut, sillä runot ovat paperilla, taivaalla, unelmissa tai ihan vaan hetkessä lausuttuina.
 

Kultaisina hohtavilla poluilla
tuuli ohikulkiessaan suutelee niskaani,
heittää hiuksia kasvoilleni
ja odottaa ihastuksissaan hymyä huulilla

Tunnen sydämessäni keveyden
joka nostaa minut taivaalle kirkastuen,
kaikkiin mahdollisiin unelmiin,
lentämään yhä vain, yhä vain

Maailma hautaa syliinsä, meidät,
ja jokaisen, kulta-aarteensa suloisen.
Hiljaa kuiskii, hyväilee, nauraa, rakastaa
yhtä vain, yhtä vain.

Me luomme sen yhteen kuulumaan,
loistaessamme, väreillessämme,
täytämme koko maailman,
jotta olisimme

yhä vain, yhtä vain.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis runo:) pidin

 

Käyttäjän kaikki runot