Metsän laulu

Runoilija Nefi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.3.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Henkinen hippi maaseutukommuunista, jonka nuoruuden muutos heijastuu tämän sivun runoihin. Enää en ole tänne kirjoitellut, lähinnä täällä muistellut, sillä runot ovat paperilla, taivaalla, unelmissa tai ihan vaan hetkessä lausuttuina.
 

Havujen kärjistä roikkuvilla sadepisaroilla
oli minulle jotain kerrottavaa.
Ajatusten kutistettavan kihertävien salaisuuksien
hiljalleen ropistessa maahan, ne avautuivat.

Haltioituneena saarien utuisesta harmaudesta,
järven kaikotessa yhä etäämmäksi ja etäämmäksi,
katselin kuinka he jäljittelivät Aurinkoa,
vapauttivat sen mitä elämänhalu niihin oli kirjaillut.

Tunsin pomppivani sammaloituneelta kiveltä toiselle
ja linnut rytmittivät tanssiani, tuuli soitti huiluaan,
ja me kaikki yhdessä avauduimme kertomaan,
kuvittamaan, yhteistä lauluamme.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis metsän laulu, joka johdattaa lukijansa haltioituneen, kulkemaan keskelle metsää ajatuksissaan.

Kaunista kerrontaa.

 

Käyttäjän kaikki runot