Oodi muusalleni

Runoilija Poppamies

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"ainoastaan uneksija myrkyttää päivänsä,
 kantaen taakkaa murheiden, suurempaa kuin synneillään ansaitsee."

               - John Keats (pätkä suomennoksesta)



     Kuulen sydämeni huutavan
     tyhjä käteni kirjoittaa
 

soi vanha levy
hyvin hiljaa
kuin hapuillen se soi

          silti yötäkin varmemmin
          se tuo sinut

se tuo jälleen sinut
muusani
alastomaan sydämeeni
alastomana vasten sydäntäni
vasten rintaani
sinut se tuo
sinut

          ja sinä kuiskaat

niin todellisesti
rakastan sinua
kaipaan sinua
odotan sinua

          ja jälleen minä kirjoitan

tyhjäksi käteni
tyhjäksi silmäni
kirjoitan sieluni

          jälleen minä kirjoitan

sinut sydämeeni
sinut sydämestäni
sydämestäni minä kirjoitan

          rakastan sinua

ja niin minä rakastan
rakastan sinut sydämestäni
kirjoitan sinut muistoistani
kirjoitan meidät ikuisiksi
ja siitä eläviksi

          meidät minä kirjoitan
          rakkaani

muusani
kuin hapuillen se soi
sieluni
silti yötäkin varmemmin
hyvin hiljaa
laulaa sydämeni

          jälleen yötäkin varmemmin
               oi rakkaani

Selite: 
Sinulle...
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis ja rakkaudentäyteinen on oodisi. Hieno.

No johan on tosiaan oodi. Huh, sanon minä.
Kaunista, kiehtovaa ja koukuttavaa kerrontaa. Vie ja kuljetaa.

Luen tässä kolme runoa, yhdessä, erikseen ja toisiaan tukien. Kuulen sen vanhan levyn rahinan, näen seepian värisen tunnelman, rauhallisen raukean, joku on löytänyt kotiin -

 

Käyttäjän kaikki runot