Iltahämärän terässä

Runoilija Poppamies

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"ainoastaan uneksija myrkyttää päivänsä,
 kantaen taakkaa murheiden, suurempaa kuin synneillään ansaitsee."

               - John Keats (pätkä suomennoksesta)



     Kuulen sydämeni huutavan
     tyhjä käteni kirjoittaa
 

Sinä juoksit minun syliini
sydämesi pohjasta
iloisesti nauraen

Sinun pienet kätesi
veivät sodan lakin päästäni
laittoivat omaasi

     No väärinpäin tietenkin
     ja meitä kahta nauratti

Silloin pieni ääni tokaisi
"leikithän tänään kanssani?"
ja kyyneleet tulvivat silmiini

oli minun viimeinen hetkeni

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kylläpä olikin koskettava runo!

Ihana ja surullinen. Pidän paljon!

:'( voih... Koskettava!!!

tämä on oikein hieno tässä on tunnelmaa

Liikuttava runo..

Ensin oli ilo ja sitä seurasi riipivä suru.
Rakkaastaan eroaminen, vaikka vain hetkeksi on vaikeaa.

 

Käyttäjän kaikki runot