Kaikuja ajan takaa

Runoilija Poppamies

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"ainoastaan uneksija myrkyttää päivänsä,
 kantaen taakkaa murheiden, suurempaa kuin synneillään ansaitsee."

               - John Keats (pätkä suomennoksesta)



     Kuulen sydämeni huutavan
     tyhjä käteni kirjoittaa
 

Eivät tyhjät käteni
nähneet pukea
sydämeni saloja teoiksi

Ei halkeilleet huuleni
kestäneet suudella
mieleni haluja eläviksi

Eivät verestävät silmäni
uskaltaneet hyväillä
sieluni haaveita sinuksi

vain kaikuja ajan takaa
yhä uudellen
huutaa sydämeni

kunpa hyväilisit sen
niin kuin silloin
hyväilisit sen hiljaiseksi

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot