Kenelle kellot soivat

Runoilija Poppamies

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"ainoastaan uneksija myrkyttää päivänsä,
 kantaen taakkaa murheiden, suurempaa kuin synneillään ansaitsee."

               - John Keats (pätkä suomennoksesta)



     Kuulen sydämeni huutavan
     tyhjä käteni kirjoittaa
 
Pidän sinua kädestä
silitän
ja sanot kauniisti
	hyvästi

Elämää on ollut
riittävästi
ja kiität minua siitä
	kyyneleistä

Olen sanaton rinnallasi
yksin
ja hiljaa sammuu rakkauteni
	silmissäni
Selite: 
Monen vuoden tauon jälkeen teki mieli kokeilla. Tuli tarvetta, jospa siitä lähtisi jotain uutta.
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava.

voih, miten haikeaa & herkkää.. kaunis runo..

Aika hyvin lähtee, älä lopeta. Kone voi yskiä alkuun, mutta kunhan pölyt on ulkona, niin pääsee taas ihastelemaan teikän tekstejä. =)

 

Käyttäjän kaikki runot