Huomenna

Runoilija 16da570e96784ebe5b9e9bd01ee02705

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.8.2014
Viimeksi paikalla: 18.12.2018 9:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
20.4.2024

 
Sinä olet kaunis
tänään kauniimpi kuin eilen
tänäänkin minä näen sinut
ja opin jotain uutta
huomenna katson taas uudestaan
ja olet kauniimpi kuin tänään.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Oi, miten ihana runonen <3
Ihastuttava rakkaus runo,
kauneus ei kulu se kasvaa arvostuksen neliössä.
 

Käyttäjän kaikki runot