Mahdollisuus

Runoilija 16da570e96784ebe5b9e9bd01ee02705

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.8.2014
Viimeksi paikalla: 18.12.2018 9:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.4.2024

 
Miten sen voisin kertoa
eihän sanat siihen riitä
mitä tunnen kun katson
sun silmiin ja antaudun
kun viet mut kauas pois
Ehkä joskus oli jotain muuta
niin paljon rumempaa
kuin sinä ja minä
anna mun nuolla mun haavat
rauhassa puhdistaa
kaikki sun tieltä
vaikka se onkin sun kosketus
joka mut korjaa
pala palalta kun etsit
mua sun vierelles
Enkä halua enää muistaa
mitä on ollut ennen sua
sillä ei oo väliä
nyt kun maailma on kaunis
ensimmäistä kertaa
kuulun jonnekin minäkin
levoton sielu
saa mahdollisuuden
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kunpa pystyisi keskittymään aina vain olennaiseen.
 

Käyttäjän kaikki runot