Mun sydän

Runoilija 16da570e96784ebe5b9e9bd01ee02705

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.8.2014
Viimeksi paikalla: 18.12.2018 9:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.3.2024

 
Mun sydän on liian typerä
se ikävöi sua
eikä ymmärrä taipua
jättää lyönnin välistä
kun sä olet lähellä.
Se ei nää sitä arkea
missä ei oo enää hohtoa
edelleen se sekoaa rytmistään
kun sä et ole lähellä.
Pelkää kuitenkin paljastua
jos kuulee ettei riitäkään
että riisuu aseista itsensä
ja rakastuu suhun omana itsenään.
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidin ja tykkäsin, runosi asetelmasta, pelosta, kaipauksesta. Kiitos runoilijalle!
 

Käyttäjän kaikki runot