Kotona

Runoilija 16da570e96784ebe5b9e9bd01ee02705

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.8.2014
Viimeksi paikalla: 18.12.2018 9:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
17.4.2024

 
Kun huomaat kaipaavasi
tuttua tuoksua
kättä joka ei piinaa
oletko kotona
vai vieraassa maassa
jossa mikään ei ole kuin ennen
josta ehkä löydät
sen mitä et osannut etsiä
kun olit jo kauan sitten
kadottanut itsesi
kunnes hän
löysi sinut
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin monimuotoisesti osaat ajatella. 
 

Käyttäjän kaikki runot