Rauha

Runoilija 16da570e96784ebe5b9e9bd01ee02705

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.8.2014
Viimeksi paikalla: 18.12.2018 9:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
19.4.2024

 
Onko päivää kun en ikävöi
en muista onko koskaan ollutkaan
hetkeä etten muista sua
tai tunne sun huulia
kuinka voisi muuta ollakaan
kuin se ajatus susta
että olet hetken minun
enhän muuta toivokaan
vain ihoas saisin koskettaa
kun katsot mua ja hymyilet
ja pieni ikuisuus on siinä
kun löydän taas sen rauhan
turvan sun viereltäs
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tosiaankin, jotkut miehet vain ovat niin ihania ;) 
 

Käyttäjän kaikki runot