Mitä sä oot

Runoilija 16da570e96784ebe5b9e9bd01ee02705

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.8.2014
Viimeksi paikalla: 18.12.2018 9:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
24.4.2024

 
Tiedäthän että tarkoitin
jokaista sanaa
jotka silloin suustani karkasi
kun sä olit siinä
aivan kiinni minussa
eikä kukaan muu
saa mulle olla
sitä mitä sä oot
eikä kukaan muu
saa mua opettaa olemaan
sellainen ku mä oon
kun sä oot siinä
ja itken hiljaa itsekseni
koska sä saat mut myös pelkäämään
etten koskaan pääsis siitä yli
jos sä meetkin pois.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hekkä kuin arka lintu, vaan liekö se kaikken kauneinta mikä on helposti rikkoutuva.
Upeaa runoutesi
 

Käyttäjän kaikki runot