Ikävä

Runoilija 16da570e96784ebe5b9e9bd01ee02705

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.8.2014
Viimeksi paikalla: 18.12.2018 9:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
23.4.2024

 
Voin yrittää peittää
sen kaiken mikä jää
kun lähdet ja katson perään
etten tunne mitään
tai tahdo sun mukaan
vaikka tiedän
se on sulle selvää
katsot mun silmiin
ja kaiken näät
sen mikä ennen oli vierasta
nyt niin totta
osaan tuntea ikävää
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ikävää täytyy osata tuntea, jokaiselle tulee joskus.
Oi, kun nätti runo ikävästä! ❤️ 
 

Käyttäjän kaikki runot