Kiertolainen

Runoilija 16da570e96784ebe5b9e9bd01ee02705

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.8.2014
Viimeksi paikalla: 18.12.2018 9:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
19.4.2024

 
Pimeys ohjaa pois
vaikka tahtoisin sun luo
sulle taivaskin iskee kipinää
ja minä kaipaan sinua
kun katson tähtiä
jotka vie nyt väärään suuntaan
En tahdo odottaa sitä uutta päivää
vaikka tiedän sen tulevan
sen päivän jolloin Kuu ja tähdet
kaltaiseni kiertolaiset
ohjaa mut taas kotiin
siihen ainoaan jonka tunnen
sinne missä sinut tunnen rintaani vasten.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaipausta kauniisti
Herkän kaunista kaipausta,pdän.
Upeaa kaipausta, hyvin otat taivaankappaleet mukaan runoon.
 

Käyttäjän kaikki runot