Enkelien sylistä lohtua

Runoilija Safira

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Taivaallisia
kirkaita sävyjä

Isän kosketus
saa värisemään

itkemään

taivaallisin kuiskauksin

hänen siveltimensä
maalaa
surukukkiin
enkelin siivet

lohtuna suureen ikävään.

Selite: 
Isä 26.7.1932-26.5.2014.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis muistelu ... kuin väriloistoa perhosen siivillä.

Suru ei koskaan kuole, siirtyy taaemmas.
kaunis runo.

herkkä kaunis runo, juuri nyt koskettaa minua monessakin mielessä, voimia ikävääsi voimia kevääseen

kaunis

Kaunis runo isälle😊

Tämä saa liikuttumaan.

Tuttuja tunteita,
minäkin omaa isääni kaipaan.

Tämä runosi koskettaa syvältä

Niin.
Rakkaamme, jotka ovat pois nukkuneet, eivät ole kuitenkaan poissa.
Eivät milloinkaan kokonaan poissa.
He elävät muistoissamme, ovat läsnä päivissämme.

 

Käyttäjän kaikki runot