Meren rakas aarre

Runoilija Safira

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Muisto vain jäi
niin kaunis melodia soi

meren mainingit

meritähtisuudelmamme

Vihreän silmän kyynel
kristallia sielussa

meren rakas aarre.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno..tämä voisi olla pidempi
 

Käyttäjän kaikki runot