Nimetön

Runoilija Safira

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Keväinen tuuli
kuljettaa kultamaillesi

yli vedenhaltijoiden

herkän yölauluni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

uiii, aivan ihanaa runoilua, herkkää mieltä hoitavaa

herkkä ja kaunis

Kauniina helkkyy yli längelmäveden herkkä serenaadi tähtikirkkaalle yölle.

No kevättä ja ei ainakaan pöllön yötä vietä... siivet kevään ... jos toiveen ja kaipuun ... niin tässä kuikka laulaisi kutsunsa tyynen yön helmaan ...

Kiitos Safira kauniista runostasi, eivät ole runosiveltimesi värit haalistuneet.

Terveisin. Peter
 

Käyttäjän kaikki runot