Nimetön

Runoilija Safira

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olet kuin toinen maa
uusi ulottuvuus

maaginen sulkakynäsi
hellää heijaa

ei edes kosketa hipiääni
mut liekit nuolien leijaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tähän aikaan juurikin sulkaa on tuulissa ... untuvat pesäpöntöissä ... vuorollaan siivittää ... täyttää maan.

Iloisesti leikillinen ja kaunis on runosi ;)

herkkä, kaunis, kosketus todellakin taianomaista, varmaan rakkaus on juuri näin

Kaunis on runo ja liekkien loimussa ihana lämmitellä ;)

Herkkää ja kaunista

Lämpöä

Herkkää kerrontaa!

 

Käyttäjän kaikki runot