Hymysi

Runoilija Tälläinen-olen

Kerroin kuka tuli 
Hymysi oli niin kaunis
Pomppasi ylös tuolistasi
Toiveeni heräsivät 
 
Murskautuivat hetkellä 
Kun lähdit etsimään minua 
Seisoinhan edessäsi isä 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ahaa, tämä runo antaa ajattelemisen aihetta enemmänkin. 
 

Käyttäjän kaikki runot