Arvokkain

Runoilija Tälläinen-olen

Annoin minusta
En palasta vaan kokonaan
Sen tein sinulle
Luovutin arvokkaimman
Pidäthän sen turvassa
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Meidän täytyy kunnioittaa toisiamme ja suojella kaikelta pahalta <3
 

Käyttäjän kaikki runot