Rakkaudesta vai säälistä

Runoilija Tälläinen-olen

Jäin koska estit lähtemästä
Rakkaudesta vai säälistä 

Olithan muokannut minusta
yksinäisen 

Naisen joka hiljaa itki yksin

Sinun vai teidän päätös
Oli lähtemisesi

Minä en siitä välitä 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kuvaava on runosi, lievästi raastava. Pidin. Kiitos runoilijalle!
Koskettavaa tekstiä. 
 

Käyttäjän kaikki runot