Harmaa savu

Runoilija Tälläinen-olen

Syttyy savuke
Harmaana savu nousee
Katselen sitä
Muisteletko minua 
Kuten minä sinua 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Savuke on epäterveellistä, mutta on oleellinen osa tätä runoa <3
Hieno, tanka ja kaikkea.
Mietteliäs pysähtyneessä hetkessä kiinni, paljon vähin sanoin :)
 

Käyttäjän kaikki runot