Kyllä

Runoilija Tälläinen-olen

Nimeä kysymättä suudellut
Tanssinut kuin huomista ei olisi
Huutanut kivuissani
Särkenyt sydämen omani kuin toisenkin
Nauruni on itkuksi muuttunut
Luita ei ole murtunut
Mustelmat ovat ihoa koristaneet
Lyönyt kunnolla
Kynttilöitä kuolleille sytyttänyt
Juhlinut uutta elämää
Uhkailuista erottaa huolimatta valmistunut
Selkääni puukot ovat kaivautuneet 
Perheeni on hajonnut
Uusia on koottu
Juopunut muustakin kun suudelmista
Haavani ovat arpia enää

Olen valmis
Sanomaan sinulle
Kyllä 

 
Selite: 
Scandinavian music group-valmis
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Karu sävel, hieno ja sisältörikas sanoitus. Kiitän.
Kiitän takaisin
Mukanaan vie, vetoaa ja koskettaa tämä. Kiehtoo tapasi kirjoittaa :)
Kiitos paljon! 
valtavan hieno kyllä tykkään
kestää mielettömän määrän toistoja
niin hyvä
 

Käyttäjän kaikki runot