Kotona olen

Runoilija Tälläinen-olen

Eksytä kotoa

Tatuoi kartta selkään

Lukitse peilihuoneeseen

Avain ulottumattomiin kattoon

Vara-aivan lattian alle

Kerro kotona olen 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kotona voi olla niin monella tavalla, olla kuin kotonaan <3 
Puhut totta
voi miten haikea
osaat kirjoittaa tunteita esiin tuoden
Kauniisti
Kaunis runo, paljon onnea synttärinäsi.
 

Käyttäjän kaikki runot