Ikuiseen loukkuun

Runoilija Tälläinen-olen

Kaksioni kartanoni
Täyttyvät eivät neliöni
 
Tassujen rapina kaikuu
Pitkin seiniä kantautuu

Pauketta naapurissa
Vika varmaan ovessa

Patterini juttelevat
Pitäisi päästää ilmat

Kärpäsiä lampussa
Loukussa ikuisessa 

Paikallani istun
Tähän kuulun
 
 
Kuulut sinäkin 
Tule mukaani

Neliöni täytetään 
Rapina hiljennetään 
Pauketta pidetään 
Jutellaan pitkään

Jäädään loukkuun ikuiseen
Tämä perustuu vapaaehtoisuuteen

 
 
 

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Vapaaehtoisena voi tehdä mitä haluaa, satuttamatta toisia <3
Näinhän se on ja kuuluu olla 
 

Käyttäjän kaikki runot