Ensimmäinen

Runoilija Tälläinen-olen

Suudelmista murto-osa muistuu
Entä se ensimmäinen 
Miltä se tuntuu 
Missä se tuntuu 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Herättelee. Unohtanut olen, harmi. 
 

Käyttäjän kaikki runot