Sosiaalinen

Runoilija Tälläinen-olen

Sosiaalinen elämäni on kuin
kävelyni keskustassa 
Aamulla kello neljältä 
Keskellä viikkoa 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Missä kaupungissa mennään, NY ja liikettä löytyy.
Herättää siis ajatuksia, kiitos.
Puhutteleva :) 
Tunnistan tunnelman. 
 

Käyttäjän kaikki runot