katse

Runoilija ennalleen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.7.2010
Viimeksi paikalla: 18.8.2022 14:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kun jaan suruani
puran sieluani
teen suurinta työtäni
ehjäksi tullakseni


 
 

Jokaisen katseen kohtaan

Vaikka miten pelkäisin

Sieltä löysin itsenikin

Ja kirkkaan totuuden

Suora katse ituun asti

Niin itseen kuin toiseenkin

Pelon lamautusta

En suostu tottelemaan

Väliin suoraan ja sitten sivuun

Katsoin kuitenkin

Sanat tulee aikanaan

Jos maltat

Niin minäkin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot