valoa

Runoilija ennalleen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.7.2010
Viimeksi paikalla: 18.8.2022 14:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kun jaan suruani
puran sieluani
teen suurinta työtäni
ehjäksi tullakseni


 
 

Uusien ihmisten keskellä

Näen valoa mun oloon ja eloon

Pidän tiukasti kiinni ja nautin

Silti tunnen ristiriitaa

Olenko pidetty tässä ja nyt

Vai olenko sitä mistä olen lähtenyt

Luotan ihmisten arvostelukykyyn

Tällä kertaa, ja varmaan huomenna

Kun se näyttää mulle vihdoinkin

lupaavaa valoa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot